Junohopp

Junohopp

torsdag 8 augusti 2013

Avänmälda

Idun skulle göra sin agiltydebut i helgen men eftersom hon löper har vi avanmält henne. Tråkigt men det känns som rätt beslut, löptikar får tävla men att vara i höglöp vid första tävlingen känns inte så smart. Så istället satsar vi på storsjöhoppet den 31:a. Vi har kommit långt i slalomträningen så det är tråkigt att vi inte ska tävla, hela 10 pinnars slalom har hon tagit mitt lilla i.

Juno däremot hon ska tävla i Strömsund! Idag tränade vi och om hon bara fokuserar och lyfter nosen från marken går det riktigt bra. Idag var vi ut på klubben och tränade och hon var jätteduktig =) Vi hoppas på och jobbar för fokus i helgen så ska vi ha chans på pinnarna!

Nu när matte och husse har börjat jogga får hundarna också öka tempot. Tempoökningen fungerar förvånansvärt bra på elljusspåret med Juno, det är mer hennes tempo. Men när vi kommer ut i skogen utan stigar eller på smala stigar funkar det inte så bra. Idun däremot kan springa lös i skogen och håller sig nära, så Idag fick Idun springtur och Juno agilityträning, de kompletterar varandra bra våra små sötnosar =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar