Junohopp

Junohopp

måndag 23 april 2012

Våren börjar komma även till Jämtland

I lördags när man trodde att våren började närma sig kom det en massa snö istället. Jag och Juno var på sista kurstillfället på freestylekursen, vi höll till inomhus. På kvällen fick hundarna leka och springa med Kira och Maggan, leken gick mest ut på att Maggan hade en frisbee och de andra jagade henne.

I går kom våren, jag och B var på promenad med Juno och Idun, under den promenaden hann vi också med att träna lite passivitet. Det gick sådär, vi behöver mer träning på det. Idun är ganska duktig men pinnar, löv och lera på backen är lite för mycket störning.

Idun som har varit så duktig på att komma på inkallning, hålla sig nära och inte bry sig så mycket om andra har visat en ny sida. Igår när vi var ute sprang hon plötsligt iväg in på grannarnas baksida, hon sprang längre bort än hon brukar och kom inte när jag ropade. Anledningen - en skata. Hon är ju en fågelhund men oj vad intresserad hon är av dem. Här om veckan såg vi ett rådjur som hon inte brydde sig allt för mycket om men skator är visst väldigt spännande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar