Junohopp

Junohopp

söndag 6 maj 2012

Ungdomshelg

I helgen har jag och Juno varit med och hjälpt till på öhks ungdomshelg.
Några tappra ungdomar med hundar trotsade snö och kyla. Under lägret fick de bl.a. prova på rallylydnad, agility och sök. Lägret började kl 11 på lördagen och avslutades med uppvisning vid 13 idag (söndag) Jag och juno sov hemma men de flesta deltagarna sov i klubbstugan med sina hundar.

Juno som är hyperaktiv och älskar alla är ganska jobbig att ha med sig på en sådan sak, hon vill springa, nosa, gräva äta gräs, hoppa och hälsa på alla- samtidigt. Det som gör det kul att ha med henne är att hon är så söt och charmar de flesta. Det har hur som helst varit nyttigt för oss att träna på så många störningar =) Dessutom gjorde vi utomhuspremiären för i år på agilitybanan. Det märks att ridhusträningen gett resultat, Juno är snabb som en raket och bra på att hålla kontakten under loppet, synd att matte inte är lika snabb och kan hålla reda på vart hon ska visa sin hund...

Efter avslut på brukshundsklubben och städning av stugan skyndade vi (jag och Juno) oss ut till f4 hundcenter som hade öppethus, vi provade lite på deras agilitybana och testade lite rallylydnad, men då var Juno så slut i huvudet att vi fick ge upp, istället fick hon smaka kaka och gosa med fröken (freestyleinstruktören)

Snart åker vi till husse och Idun !(på onsdag)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar