Junohopp

Junohopp

tisdag 16 oktober 2012

Juno 3 år

Idag är det tre år sedan vårt bruna yrväder föddes. Åren med Juno har gått snabbt, vi har slitit våra hår i våra försök att tygla hennes energi, vi har tränat mycket och gosat mycket. Vi har gett upp tanken på att vår virvelvind ska kunna gå fint i koppel men ändå försökt och lyckats komma en bra bit på vägen.

Juno är hunden som älskar alla och som tröstar om man är ledsen, hon lungnar om man är upprörd och har en blick som gör att man kan göra vad som helst för henne. Juno är hunden som tycker att det mesta är kul, hon gillar agility, freestyle och att springa i skogen, hon älskar att bada och simma efter pinnar, hon väger 12 kg men får hon dragselen på kan hon dra som en hel häst.

Idag firar vi med hundtårta gjort på älgfärs, två sorters torrfoder, leversnittar och frollic med dentasticks som ljus. Och som extra present vaknade vi till ett vitt landskap utanför fönstret idag. Idun blev helt till sig när vi kom ut, jag släppte lös Juno som skuttade till och började busa med lillasyster (något som bara händer ibland). Nu kommer vintern =)


2 kommentarer: